به گزارش روابط عمومی کانون وکلای دادگستری مرکز، مراسم دومین تحلیف کارآموزان وکالت کانون وکلای دادگستری مرکز در سال ١٤٠١ روز جمعه ٢٥ آذر ماه با حضور رئیس و نواب رئیس و اعضای هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز، رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه، پیشکسوتان کانون وکلای دادگستری، اعضای کمیسیون کارآموزی و جمعی از وکلا در سالن ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. از این روز تعداد ١٩٣ که اختبار را پشت سر گذاشتند، رسما وکلای کانون وکلای دادگستری مرکز شدند و با پوشیدن ردای وکالت و ادای سوگند، در عرصه دفاع کار خود را شروع کردند.
در دیدارهای مختلف با مقامات نسبت به حذف تبصره ماده ٤٨ آیین دادرسی کیفری تاکید کردیم
ریاست کانون وکلای دادگستری مرکز در ادامه مراسم تحلیف کارآموزان بیان کرد: از مهمترین نکاتی که در قسمنامه شاهد هستیم، اهتمام به اجرای قوانین و مقررات است. اصلیترین وظیفه جامعه وکالت توجه به همین موضوع است. آن چیزی که خروجی مثبت و هدف هر دو قشر قضاوت و وکالت را میتواند تضمین ببخشد همراهی این دو قشر با هم است. ما باید حقوق همدیگر را بتوانیم ببینیم و احترام بگذاریم. حضور ما به عنوان وکیل دادگستری در محاکم باید با شان کامل وکالت اعم از پوشش، نوشتار و رفتارو نوع بیان باشد. نگارش حقوقی، سخنوری و بیان از ارکان مهم دفاع است. اگر ما نتوانیم دفاع موثری از موکل بکنیم ایراد فقط به شخص وکیل برنمیگردد و متوجه جامعه وکلا و کانون وکلا نیز هست. از امروز که وکیل پایه یک دادگستری می شوید نحوه رفتار شما با یک فرد عادی متفاوت باید باشد.
حسن صفادوست یادآور شد: باید به همه موازین و موارد پایبند باشید. احتیاط کامل نسبت به رعایت این نظامات را مدنظر داشته باشید. آن چیزی که شمار ا میتواند تبدیل به یک وکیل موفق کند، پاسخگویی به موکل است. با مقام قضایی نیز با احترام کامل رفتار کنید و در جلسات دادگاه برای وکیل موکل طرف مقابل احترام خاصی قائل شوید.
او گفت: اعضای هیات مدیره با ریاست قوه قضاییه، معاون اول قوه قضاییه، معاون حقوقی دولت، رئیس دادگستری و دادستان تهران و معاونت قوانین مجلس جلساتی داشتهاند و در این دیدارها به نکات مهم و ضروریای که جامعه وکالت درگیر آن است پرداخته شد. در جلسهای که بار ریاست قوه قضاییه داشتیم تسریه در روند اصلاح پارهای از مواد آیین نامه ١٤٠٠ را خواستار شدیم.که امیدواریم به زودی اجرایی گردد. نسبت به سایر مواد انتظامی و کارآموزی هم ایراداتی وارد است که به آنها با همراهی کانونها خواهیم پرداخت. همچنین نسبت به حذف تبصره ماده ٤٨ آیین دادرسی کیفری تاکید کردیم و خواستار این بودیم که امکان دسترسی آحاد مردم به وکیل وجود داشته باشد.
صفادوست نیز بر همکاری کانون وکلا و مرکز پژوهشگاه قوه قضاییه تاکید کرد و گفت: کانون وکلا و مرکز پژوهشگاه قوه قضاییه میتوانند همکاریهای موثری از جمله در نقد آرا در جهت کیفیت اتخاذ تصمیمات قضایی متقن و علمی، داشته باشند.
اسامی رتبههای برتر نیز اعلام شد و محمد احمدنژاد به عنوان رتبه اول، مجید دانشپژوه رتبه دوم، سمیه مکی رتبه سوم شناخته شدند.
در پایان برنامه، از دکتر کارن روحانی نایب رئیس سابق کانون وکلای دادگستری مرکز به پاس زحمات ایشان تجلیل به عمل آمد و کارآموزان و پذیرفتهشدگان آزمون اختبار با انجام تحلیف و قرائت متن سوگندنامه به عنوان وکیل پایه یک دادگستری نائل آمدند.
روابط عمومی کانون وکلای دادگستری مرکز