هفدهمین جلسۀ هیأتمدیره
هفدهمین جلسۀ هیأتمدیرۀ دورۀ سیودوم کانون وکلای دادگستری مرکز در ساعت ٠٩:٠٠ روز سهشنبه ١٤٠١/٠٩/٢٩با ریاست جناب آقای صفادوست و آقایان شاهمحمدی، نظری، حبیبزاده مؤمن، صدریخانلو، یاراحمدی، فرحناکیان، طالع، قاسمیعهد، پاشاامیری، امینی، فارسانی، سردارزاده، حسینی، کریمی لاریمی، عبدی و عبدالهی لاشکی تشکیل شد.
***
آقای صفادوست: جلسه ای با آقای روحانینیا؛ مدیر عامل کانون دفاتر خدمات قضایی، در روز گذشته داشتیم. مقرر گردید که یک نظرسنجی در مورد پیشنهاد همکاران در رابطه با خدمات این کانون در سایت کانون قرار گیرد.
آقای سردارزاده: این قبیل جلسات و هماهنگی با کانون کارشناسان و سردفتران و این کانون و سایر نهادهای مرتبط سبب تقویت جایگاه کانون میگردد. لازم میدانمکه تحادیهای فیمابین کانون مرکز و کانون محترم کارشناسان رسمی و کانون محترم سردفتران و دفتریاران جهت هماهنگی بیشتر تشکیل شود.
آقای کریمی لاریمی: اتاق فکری برای مشاوره به همکاران جوان جهت ارائه طریق به آنها در پروندههای آنها تشکیل شود یعنی روزانه مشاورانی به طور مستمر در زمینۀ «خصوصی، جزا و غیره حضور داشته، تا به طور حضوری یا تلفنی وکلا، مرجع علمی – عملی، جهت رفع مشکلات خود داشته باشند.»
آقای فارسانی: پیشنهاد برگزاری جلسههای هیأت مدیره با لباس رسمی وکالت را دارم. بررسی خروجی اسکودا از وظایف اصلیاش در دستورجلسه بررسی قرار بگیرد.
آقای شاهمحمدی: کانون وکلا گویا در شمار چهار نهادی قرار گرفته که صدور مجوزها را در درگاه ملی اطلاع رسانی نکرده است و گویا قرار است خود وزارت اقتصاد خودشی رأساً اقدام به بارگذاری و صدور مجوز کند. لازم است این موضوع به صورت جدی پیگیری شود که مشکلی متوجه نهاد وکالت نشود.
آقای پاشاامیری: شفافیت و دسترسی وکلا به اطلاعات کانون و اسکودا باید مورد توجه جدی قرار گیرد. باید ساز و کاری تعیین شود که هزینه هیأت عمومی اسکودا شخصاً توسط مدعوین حداقل آنهایی که داوطلب هستند پرداخت کنند.
آقای فرحناکیان: ارائه گزارش کارگروه متشکل از آقایان نظریف پاشاامیری و شاهمحمدی برای اتخاذ رویه واحد در رابطه با پاسخهای وزارت اطلاعات ظرف دو هفته با تأخیر افتاده است.
آقای طالع: مطالب و نقدهای غیر منصفانه از اسکودا سبب فاصله کانون مرکز از این نهاد میشود. اقای فرحناکیان شفافسازی خوب است ولی یعنی این همه عضو این نهاد میشود. آقای فرحناکیان شفافسازی کنند. این قبیل کارها نتایج دیگری از مراجع دیگر دارد.
دستور جلسه
دستور اول: طرح اصلاح ساختار کمیسیونها و ادارات کانون
آقای فارسانی: در کلیات موافق هستم و در جزئیات حرف بسیار است.
آقای عبدالهی: در مورد کمیسیون رفاه ایجاد یک شرکت تعاونی مصرف پیشنهاد دارم و با کلیات این طرح موافق هستم و انتقال اداره آموزش به دانشگاه مخالف هستم. در خصوص رفاه وکلای محترم قطعاً ایجاد و تشکیل و راهاندازی شرکت تعاونی برای خرید همکاران و خانوادهشان امر مطلوب، مفید و ضروری است.
آقای قاسمیعهد: با اضافه شدن عنوان شهروندی به کمیسیون حقوق بشر موافق هستم و در ذیل این کمیسیون کمیته حقوق زنان شکل بگیرد.
مصوبه: با اضافه شدن عنوان شهروندی به نام کمیسیون حقوق بشر هیأت مدیره موافقت گردید و از پس به عنوان این کمیسیون «حقوق بشر و شهروندی» خطاب میگردد.
آقای صفادوست: به دنبال این هستیم که مجله کانون وکلای ارتقای علمی و پژوهشی گیرد.
آقای قاسمیعهد: فضا نداریم، اساسنامه نداریم و خلاف اصل چابکسازی است. برای همین مخالف تبدیل کمیسیونها به اداره هستم.
آقای کریمی لاریمی: پیشنهاد تبدیل کمیسیون انتشارات پس از ایجاد مرکز پژوهشهای کانون موافقت نمود. تا نهادن ایجاد این مرکز پژوهشها، کمیسیون انتشارات به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
آقای نظری: کمیسیون انفورماتیک هیچ گاه تشکیل نشده است و کمیته انفورماتیک زیر نظر نائب رئیس دوم بوده است که موفق هم بوده است و در واقع امور انفورماتیک کانون در واحد امور انفورماتیک انجام میشود که پیشنهاد میکنم به «اداره فناوری و اطلاعات» ارتقاء یابد و کارهای اتوماسیون بدون سپاری شود.
مصوبه: هیأت مدیره به تشکیل «اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات» رأی دادند.
مصوبه: هیأت مدیره به ادغام «کمیسیون حمایت» در «اداره حقوقی» رأی دادند. آقای فارسانی به این مصوبه رأی منفی دادند.
مصوبه: هیأت مدیره به ضرورت ایجاد اداره رفاه رأی دادند.
دستور دوم: انتخاب اعضای کمیسیون ساختمان
آقایان طالع، پاشاامیری، یاراحمدی، نظری، حبیبزاده و فرحناکیان نسبت به انتخاب اعضای کمیسیون ساختمان در این جلسه رأی منفی دادند و به این نظر بودند بعد از بررسی رزومه و اطمینان نسبت توانایی و اعتبار و دانش و تجربه آنها در جلسه بعدی رأی گیری به عمل آید.
حبیبزاده مؤمن: تعیین و انتخاب اعضای کمیسیون ساختمان بدون شناخت و بررسی رزومه با لحاظ تصمیم فوری و ظرف ٢٠ دقیقه آن هم جهت نظارت و رسیدگی به ٤٠٠٠ میلیارد ریال بدون لحاظ فاکتورهای شایستگی، سلامت را صحیح نمیدانم.
در ادامه آقای پاشاامیری به نشانه اعتراض به عدم تصمیمگیری کارشناسی به هیچکدام از نامزدها رأی ندادند. آقای سهیل نظری نیز به هنگام رأی در جلسه حضور نداشتند.
آقای عبدی: امروز بنای صحبت کردن نداشتم چرا که هیأت مدیره اغلب ناکار آمد است و این مسأله آرامش دورنی و وجدانی ما را سلب میکند. اما ذکر دو نکته در رابطه با کمیسیون ساختمان ضروری است:
یکم: کمتر وکیلی وجود دارد که تخصص مالی و مهندسی در سطح ساختمان سعادت آباد را داشته باشد. بلکه باید در حوزه وکالتی و حتی داوری بقدری فعالیت مرتبط داشته باشد که بتواند مشکلی را حل کند.
دوم: اعضای کمیسیون ساختمان باید بواسطه انجام فعالیتهای مرتبط با ساختمان دسترسی سهل و سریع به مشاورین فنی، مهندسی و مالی داشته باشد. با این دو پیش فرض دست به انتخاب بزنید.
مصوبه: آقای سیدمحمد جندقی کرمانیپور با ٩ رأی و آقایان فرشاد فارسانی و خلیل بابایی با ٨ رأی، آقای سهیل طاهری با ٧ رأی از یازده رأی عضو اصلی حاضر در جلسه به عنوان اعضای کمیسیون ساختمان انتخاب شدند.
در ادامه برای نفر پنجم رأیگیری شد که آقای کریم حبیبنژاد با ٥ رأی در برابر ٣ رأی آقای سلیمان جعفری به عنوان عضو پنجم کمیسیون ساختمان انتخاب شدند.
[جلسه در ساعت ١٤:٠٠ به پایان رسید.]